Selecteer een pagina

Diensten

Business Design

Het is nu nodig om te vernieuwen. Door de huidige situatie verandert alles snel. Je klanten kunnen plotseling wegvallen. Je huidige model werkt ineens niet meer. Er zijn aanpassingen nodig. Tijd voor een plan B. Innoveren vanuit je capaciteit. Het gaat niet alleen om kennis, maar over creativiteit, samenwerking en verbinding. Met een getraind oog en een open houding kunnen we de impact in elke organisatie vergroten. Een persoonlijke aanpak, gecombineerd met uw en ons zakelijk inzicht en de inzet van creatieve technieken, die zal leiden tot een geheel nieuw business model.

In de Plan B Challenge gaan we van abstracte stip naar
een concrete en stuurbare strategie. Vanuit een scherp
gestelde missie definiëren we vanuit een creatieve sessie concrete KPI’s, een jaarplan en een 60 dagen strategie. De Plan B Challenge is een combinatie van creatieve en practische confrontaties. Op de werkplek vertalen we het grotere doel naar meetbare plannen voor middellange en korte termijn.

Plan B Challenge, in twee maanden, 8 bijeenkomsten  met als eindresultaat een volledig uitgewerkt Plan B.

Nu investeren, klaar voor de toekomst

Je kunt ook gebruik maken van de Personal Challenge, waar het gaat het over de ondernemer als persoon. Vertrouwen in het proces, loslaten en het initiatief nemen.
Tijdens de Personal Challenge ga je de confrontatie aan met je eigen weerstanden.
Er is aandacht voor emotionele impact van de bedrijfsverandering maar vooral aandacht
voor nieuwe mogelijkheden.
De Personal Challenge is een serie van 8 kortere
confrontaties waarbij we per keer 1 specifiek onderwerp
onder handen nemen.

 

Uw investering: op aanvraag

 

“C4BM is ontstaan vanuit twee passies: Creativiteit en het beter en slimmer maken van business modellen voor bedrijven en organisaties.”

Human Highway training

Heb jij het lef om de beste te zijn? Tijdens onze online professionele cursus, Human Highway, leer je hoe je kunt innoveren van je eigen talenten en een nieuwe koers kunt ontwerpen en uitvoeren . Geen trucs, wel een authentieke manier om te ontwerpen vanuit creativiteit, richting en volharding.

Human Highway gaat over het creëren van meervoudige waarden die meer waard zijn dan wat je alleen kunt creëren. Door kennis, middelen en ideeën te delen om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken. Je werkt met tools, methodes en mindsets zodat je ontwerpprocessen kunt vormgeven en faciliteren. Met deze cursus kun je betekenisvolle nieuwe werkwijzen ontwerpen, die voorkomen uit een proces  waarin jezelf, je organisatie en de markt verbonden zijn. Leren om je persoonlijke overtuigingen te laten samenvallen met de waarde propositie van je bedrijf. Met als resultaat een business model dat doet wat het moet doen.

De training is opgebouwd in vier modules

Investering:

125 euro per module

500 euro voor de complete training

Introductieprijs 295 euro (excl btw)

 

klanten ervaring

Als klant van C4BM Innovators kun je een aanpak verwachten die de kracht van creativiteit verbind met uw zakelijke behoefte. Door de investering van een aantal dagdelen worden resultaten bereikt die voorheen ondenkbaar waren. Door een persoonlijke aanpak, focus en richting, ontwerpen of herontwerpen we een uniek business model.  Door een klant omschreven als sensationeel.