Selecteer een pagina

Innovatie diensten

Innovation Force

Het is nu nodig om te vernieuwen. Door de huidige situatie verandert alles snel. Je klanten kunnen plotseling wegvallen. Je huidige model werkt ineens niet meer. Er zijn aanpassingen nodig. Maar waar te beginnen, wie pakt het op in deze tijden van personeelstekorten en hoe zorg je dat de ideeën daadwerkelijk tot een juiste vertaling komen? Telkens blijkt weer: succesvolle bedrijven blijven continu innoveren. Samen met E2i hebben we daarom Innovation Force ontwikkeld, een aanpak die uw bedrijf stap voor stap helpt om een vliegwiel van innovatie in gang te zetten.

Succesvolle organisaties komen met markt-veranderende ideeën door daar een gedegen aanpak in toe te passen. Innovatie is een professioneel proces dat marktbehoeften omzet in concepten met een agile implementatieplan. Oftewel we willen zo snel mogelijk de innovaties naar de ‘markt’ brengen. Hoe klein dan ook. Die structuur is wat succesvolle organisaties in staat stelt om keer op keer te innoveren. Ons programma Innovation Force zorgt voor het leveren van die impact.

Als kernpartner van E2i bieden we een Innovatie programma aan dat bestaat uit  trainingen, coaching, consultancy en interim management van innovatie. vanuit je capaciteit.

Innoveren is anders dan verbeteren. We gaan op zoek naar doorbraken. Naar omdenken en verliezen hierbij de klant niet uit het oog. Integendeel. De klant wil deze doorbraak namelijk al langer. Voelt vaak al eerder aan dat er een radicalere mogelijkheid moet zijn, maar uw organisatie komt daar maar niet aan toe. De concurrent mogelijk wel en dat willen we samen met u voor zijn.

We werken volgens onze eigen methode die vanuit Design Thinking is doorontwikkeld naar de Innovation Force aanpak. Maatwerk sprints met beleving en innovatie-hackatons waarbij concreet resultaten worden opgeleverd in kleine stappen. Op deze wijze worden latente ideeën omgezet in waardevolle concepten. Zowel op product of dienst niveau als op procesniveau. Dit doen we samen met medewerkers uit uw organisatie. Onze externe frisse blik creëert integratie van interne kennis en externe kruisbestuiving.

En wilt u weten hoe innovatiekrachtig uw organisatie is zetten we onze innovatiescan in. Na de scan krijgt u een op maat gemaakt advies hoe u uw organisatie tot een next level brengt om continu innoveren mogelijk te maken.

De aanpak Innovation Force doen we met ons innovatieteam onder leiding van een ervaren sr consultant/innovator. In dit (multidisciplinaire) team zitten bij voorkeur ook jong professionals uit uw of onze organisatie. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie? We komen graag vrijblijvend van gedachten wisselen.