over c4BM

Over C4BM Innovators

C4BM staat voor Creativity for Business Models. Door het combineren van creativiteit en gezond verstand verstaan wij de kunst van voortuitgang bij mensen, ideeën en projecten. Dit doen we door Business Design en de Human Highway Training.

Plan B Expert is een multidisciplinaire aanpak die een hoofdrol speelt bij innovatie. Door ons alomvattend begrip van  verschillende perspectieven  kunnen krachtige alternatieven worden ontsloten. C4BM helpt uw organisatie om een nieuw optimaal Business Model te ontwerpen. Door Onderzoek, interactie Design en creatieve samenwerking te komen tot persoonlijke en zakelijke impact.  In een wereld van snelle veranderingen moeten we gebruik maken van het vermogen om te vernieuwen. Door het introduceren van meerdere perspectieven kunnen we het volume van creativiteit verhogen. Combineren van praktijk, theorie en reflectie.  

Een optimale mix van creatief leiderschap, Design thinking en Business model innovatie.

Over Jan Wijnen

Afgestudeerd als econoom. Specialisatie Innovatie en sustainability. Internationale werkervaring. Is sinds 2007 docent en coach voor Fontys Hogeschool en andere onderwijsinstellingen. Is opgeleid voor creatief leiderschap bij Kaos Pilots in Denemarken en voor Business Development bij Nijenrode in Breukelen.

Mede oprichter van Better Ideas Company, waar de hackathon als creatieve tool word gebruikt.                Langere tijd onderdeel van lectoraat Business Service Innovation bij Fontys International Business School.

Ruime ervaring met multidisciplinaire projecten vanuit meerdere richtingen met focus op innovatie waar techniek, design, circulatiteit en business samenkomen.

Lange tijd werkzaam als docent  en coördinator in het Hoger Beroepsonderwijs.

In 2019 is C4BM Innovators ontstaan, waar bovenstaande kennis en ervaring samenvloeien.

 

 

klanten ervaring

Als klant van C4BM Innovators kun je een aanpak verwachten die de kracht van creativiteit verbind met uw zakelijke behoefte. Door de investering van een aantal dagdelen worden resultaten bereikt die voorheen ondenkbaar waren. Door een persoonlijke aanpak, focus en richting, ontwerpen of herontwerpen we een uniek business model.  Door een klant omschreven als sensationeel.